
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπίθ «υπέγραψε» τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, πετυχαίνοντας το γκολ με το οποία οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0.
Ο διεθνής στράικερ μίλησε στο MEGA για το μεγάλο «διπλό» των Πειραιωτών και έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια.
«Δείξαμε έτοιμοι. Εμφανιστήκαμε έτοιμοι, η ομάδα δούλεψε πολύ σοβαρά στις προπονήσεις. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη τα πλέι οφ αλλά και να διατηρήσουμε το αήττητο. Δείξαμε καλά πράγματα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Είμαι ικανοποιημένος που σκόραρα, μου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά και σε όλη την ομάδα. Έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα στα πλέι οφ και παραμένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό» πρόσθεσε ο επιθετικός του Ολυμπιακού.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Νίκη για Αϊντχόφεν απέναντι στη Βααλβάϊκ
Με μια άνετη νίκη απέναντι στη Βάαλβαϊκ στο «Φίλιπς Στάντιον» συνέχισε τις υποχρεώσεις της...
-
Ευχάριστα τα νέα για Ομάρ
Ιδιαιτέρως ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά από την περιπέτεια που...
-
Αγγλικό ανέκδοτο για Παναθηναϊκό και Τσιμίκα!
Όρεξη για… αστεία είχε ο αγγλικός Τύπος, καθώς δημοσίευμα της ιστοσελίδας “teamtalk.com” μπλέκει τον...
-
Τα πρωτοσέλιδα της “αυτοκτονίας” του Ολυμπιακού στο Κάουνας
Δείτε πως αντιμετώπισαν οι αθλητικές εφημερίδες την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις.