Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να κράζει την διοίκηση

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γίνει για ακόμα μία φορά… ρεζίλι, με τις ερασιτεχνικές του κινήσεις στο θέμα των 12 ληγμένων δελτίων υγείας των ποδοσφαιριστών του.

Και αν ο Δικέφαλος στάθηκε τυχερός γιατί η… σύμμαχος ΑΕΚ δεν προχώρησε σε ένσταση, οι οπαδοί της ομάδας είναι πυρ και μανία με τους ανευθυνουπεύθυνους!

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση του club των “Μακεδόνων”, οι οποίοι δεν δέχονται τις συγνώμες των υπευθύνων για το κάζο το οποίο υπέστη ο ΠΑΟΚ, καλώντας τον Ιβάν Σαββίδη να πάρει μέτρα.

Αναλυτικά:

«Μετά από τη σημερινή ημέρα η οποία είναι μια από τις χειρότερες της νεότερης και όχι μόνο ιστορίας αυτού του τεράστιου σωματίου οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σαν οπαδοί οι οποίοι έχουμε σχέση ανιδιοτέλειας και αγάπης για το σύλλογο.

Σε μια λιτότατη για το μέγεθος του κάζου ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αναφέρθηκε ότι η αντιπαλότητα με αυτούς που στο παρελθόν κάνανε κακό στον Π.Α.Ο.Κ. μας, περιορίζεται πια στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Για εσάς που έχετε δημοσιοϋπαλληλική σχέση με την ομάδα που μεταφράζεται σε παχυλούς μισθούς μπορεί και να ισχύει. Για εμάς που ο Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί τεράστιο μέρος της ζωής μας δε θα μπορούσε να ισχύσει ποτέ.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι η συγνώμη σας σε μια ανακοίνωση 4 γραμμών δε γίνεται αποδεκτή από εμάς. Αυτό γιατί οι πράξεις σας αφήνουνε λεκέδες στην τεράστια ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. που ο λαός του δεν τους αποδέχεται.

Απαιτούμε αν έχετε λίγη τσίπα, να θέσετε τους εαυτούς σας εκτός Π.Α.Ο.Κ. Μετά τους 2 πρώτους να ακολουθήσουν υφιστάμενοι, προϊστάμενοι και συνάδελφοί τους.

Εμείς δε δεχόμαστε καμία στάμπα πάνω μας και σας δηλώνουμε ότι πράξεις που σπιλώνουν και λερώνουν το όνομα του Π.Α.Ο.Κ δε συγχωρούνται.

Υ.Γ. Ιβάν ανάλαβε τις ευθύνες σου και καθάρισε το τοπίο.
Υ.Γ.2. Προτιμάμε τρίτη θέση και κούτελο καθαρό.
Υ.Γ.4. Ο Π.Α.Ο.Κ είναι ο ΛΑΟΣ του.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ