Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμβιλά: «Ονειρεύομαι τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Το match programme της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, φιλοξενεί δηλώσεις του Γιαν Εμβιλά, με τον 30χρονο Γάλλο να μιλά, μεταξύ άλλων, για τους στόχου του με τους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά ο Εμβιλά μίλησε:

Για το αν είναι έτοιμος : “Ναι, φυσικά. Είμαι έτοιμος, έκανα όλη την προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν έπιξα, αλλά η φυσική μου κατάσταση ελιναι στα σωστά επίπεδα. Έχω δουλέψει αρκετά όλον αυτό το καιρό και είμαι στην διάθεση του συλλόγου και του προπονητή για να παίξω. Έχω ξεκινήσει στις προπονήσεις της ομάδας να μαθαίνω το παιχνίδι των συμπαικτών μου και εκείνοι το δικό μου”.

Για το παρατσούκλι “Μαέστρος”: “Έχει ξεκινήσει από τον κόσμο της Σεντ Ετιέν. Υποθέτω πως επειδή είμαι ενεργός στο παιχνίδι της ομάδας και μου αρέσει να μοιράζω την μπα΄λα στους συμπαίκτες μου, από εκεί εμπνεύστηκαν οι φίλαθλοι αυτό το παρατσούκλι. Ελπίζω να μπορέσω και στον Ολυμπιακό να παρουσιάσω αυτές τις αρετές στο παιχνίδι μου, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη”.

Για τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό:Αυτό που ονειρεύομαι … Ονειρεύομαι τίτλους, γιατί έως τώρα δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο. όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού το πρώτο που σκέφτηκα, ήταν ότι να έρθω εδώ για να κατακτήσω τίτλους. Θέλω λοιπόν να κερδίσω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ