Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμβιλά: «Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες για την ομάδα»

Ο Γιαν Εμβιλά δείχνει με το… καλημέρα την ποιότητα του με την φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο μέσο, με δηλώσεις του στην Nova, να μιλά, τόσο στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όσο και τους στόχους του.

«Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά προτιμώ να κερδίζει η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες για την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Εμβιλά, ενώ στην συνέχεια μίλησε:

Για τη δυσκολία που έχει ο Ολυμπιακός στα πρώτα ημίχρονα: «Πράγματι ίσως να μην τα καταφέρνουμε τόσο καλά στα πρώτα ημίχρονα. Όμως παίζουμε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες. Χρειάζεται να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας για να σκοράρουμε περισσότερο».

Για την άποψη του Μαρτίνς για τον ΟΦΗ και ότι όποιος θέλει να πάρει τίτλο πρέπει να περάσει από την έδρα του: «Φυσικά. Πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Πρέπει να έχεις τη νοοτροπία του πρωταθλητή. Να έχεις ψυχολογία νικητή. Ομάδες με αυτή τη νοοτροπία παίρνουν πρωτάθλημα. Ειδικά εμείς που φοράμε το σήμα αυτό, του Ολυμπιακού. Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά πως είμαστε καλύτεροι».

Για την Εθνική Γαλλίας: «Δεν έχω θέσει αυτόν τον στόχο. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να παίζω εδώ στον Ολυμπιακό, να πάρουμε τίτλους και να παίζω στο Champions League. Έχω έρθει εδώ και για τους υπέροχους φιλάθλους μας που δυστυχώς δεν έχουμε δει ακόμα. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου».

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ