Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” του ΠΑΟΚ στην Κυβέρνηση

Διαβάζω με αρκετό ενδιαφέρον για τις αντιδράσεις των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ οι οποίοι χτυπιούνται και διαμαρτύρονται για την άδικη τιμωρία, όπως λένε, της αφαίρεσης των επτά βαθμών από το πρωτάθλημα, λόγω της περίπτωσης πολυιδιοκτησίας με τη Ξάνθη.

Και αναρωτιέμαι, τα λένε σοβαρά και τα πιστεύουν όλα αυτά ή απλά παίζουν ένα θέατρο για να χαϊδέψουν τα αυτιά του κόσμου τους και να γλυτώσουν από το μένος για την αποδεδειγμένη γκάφα στην οποία έπεσαν με τον Καλπαζίδη;

Αν παίζουν θέατρο, το καταλαβαίνω. Αν όμως τα πιστεύουν όλα αυτά, πως δικαιολογούν τα λεφτά και την προέλευσή τους, με τα οποία ο άνθρωπος του Σαββίδη αγόρασε το προπονητικό κέντρο της Ξάνθης, αλλά και την εμπλοκή σε μεταγραφές μεταξύ των δύο ομάδων. Δεν έχω διαβάσει κάποια επίσημη τοποθέτηση που να αντικρούει όσα αποκάλυψε προ 4μήνου το One Channel και τελικά αποδείχθηκαν ορθά, αφού και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε φύλλο και φτερό όλα τα έγγραφα και το μετοχολόγιο των δύο ΠΑΕ, ενώ και η επιτροπή της ΕΠΟ μπήκε στην ουσία της υπόθεσης.

Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Κυβέρνηση που του χάρισε τον υποβιβασμό. Εάν η άμεση αντίδραση της ΝΔ για την αλλαγή της σχετικής τροπολογίας δεν είχε γίνει, τώρα θα μιλάγαμε διαφορετικά με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη στην δεύτερη κατηγορία.

Το φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός το κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους, με την διαφορά των 7 βαθμών με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Το επόμενο πρωτάθλημα θα μπορούσε να το είχε πάρει από τώρα, με τον ΠΑΟΚ στην Β’ κατηγορία.

Ας αφήσουν λοιπόν στον ΠΑΟΚ τις αιχμές κατά δικαστών και Κυβέρνησης και ας ανάψουν ένα κερί, μέρες που είναι.

Περισσoτερα για RED BLOGS