Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

«Ενδιαφέρον σενάριο αυτό του Χαπ στην Εθνική Ιταλίας»

Ο Ίθαν Χαπ κάνει κινήσεις για να αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο, με αποτέλεσμα η Εθνική Ιταλίας να… καλοβλέπει την περίπτωση του σέντερ του Ολυμπιακού, που μετρά 18 πόντους, 8,9 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ στην Lega Basket.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ρομέο Σακέτι, προπονητή της Ρόμα αλλά και της “σκουάντρα ατζούρα”, στην “La Provincia di Cremona”.

Θα ήταν ένα ενδιαφέρον σενάριο. Προς το παρόν όμως μιλάμε μόνο ένα υποθετικό σενάριο, από την στιγμή που ο παίκτης δεν έχει λάβει ακόμη το διαβατήριό του. Αυτές τις ημέρες έχω μιλήσει με τον πατέρα του Πάολο Μπανκέρο, ενός ακόμη ενδιαφέροντος ταλέντου για την ομάδα. Εκείνος έχει τη δυνατότητα να πάρει το διαβατήριο από πρώτης γενιάς συγγενή, ενώ ο Ίθαν Χαπ από δεύτερης. αυτήν την στιγμή, οι κανόνες επιτρέπουν μόνο μία τέτοια περίπτωση παίκτη. Θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ποιος είναι ο Ίθαν Χαπ και τι μπορεί να δώσει. Επίσης διάβασα ότι ο ατζέντης του ισχυρίστηκε ότι δεν θα γυρίσει στην Κρεμόνα. Προφανώς με το ταλέντο που έχει, μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Εμείς, στην Κρεμόνα, είμαστε ένα σύνολο που πρέπει να κάνει τέτοια δουλειά: να εξελίσσει και να ωριμάζει παίκτες” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρομέο Σακέτι.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC