Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Ενίσχυση με στόχο την κορυφή της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός κάνει… πλάκα στην Ελλάδα, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών, όμως, κοιτάζουν πολύ ψηλότερα.

Ο μεγάλος στόχος των «ερυθρόλευκων» δεν είναι η Ελλάδα, αλλά η διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο με αρχή το φετινό Eurocup. Οι τρεις νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δείχνουν πως ο Ολυμπιακός έχει τα φόντα να προχωρήσει αρκετά στην διοργάνωση, ειδικά αν έρθει μια εμφατική νίκη επί της Βαλένθια στο ΣΕΦ (27/11), η οποία και θα του δώσει την πρωτιά του ομίλου του.

Επειδή, όμως, στον Ολυμπιακό… πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, οι ιθύνοντες της ομάδας φροντίζουν ήδη για την ενίσχυση ενόψει της συνέχειας , καθώς είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί μεγάλος χορηγός που θα στηρίξει τις «ερυθρόλευκες» προσπάθειες.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έχει ακόμα περισσότερα εφόδια για να προχωρήσει σε… ενέσεις έξτρα ποιότητας στο ρόστερ, με προσθήκες, τόσο από την εγχώρια, όσο και από την κοινοτική αγορά.

Μάλιστα, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές με τους στόχους της ομάδας, τα ονόματα των οποίων, όταν βγουν στην επιφάνεια, θα αφήσουν τον κόσμο με… ανοικτό το στόμα!

Όλες αυτές οι κινήσεις δείχνουν πως ο Ολυμπιακός, μετά την Ελλάδα, έχει βάλει σκοπό να κυριαρχήσει από φέτος και στην Ευρώπη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us