Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Έπιασαν δουλειά τα κορίτσια του Παντελάκη

Ώρα για δουλειά για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργο Παντελάκης και τα κορίτσια του, πραγματοποίησαν την πρώτη φετινή τους προπόνηση, στην Αίθουσα Β’ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων»είδε αρκετά γνώριμα αλλά και νέα πρόσωπα στην «πρώτη» της ομάδα, καθώς  το παρών έδωσαν οι νεοαποκτηθείσες Διονυσία Αλεξανδρή, Ειρήνη Κούκη, Μαρία – Ελένη Γρίσπου, Αθανασία Παντελή και Βασιλική Παπαμαρκάκη. Αντίθετα, οι δύο ξένες της ομάδας, Τάγια Ρέιμερ και Στέβανι Κόστοβιτς, θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά ο Γιώργος Παντελάκης είχε στην διάθεση του τις:

Εβίνα, Σταμάτη, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Διονυσία Αλεξανδρή, Μαρία Ελένη Γρίσπου, Ειρήνη Κούκη, Αθανασία Παντελή, Βασιλική Παπαμαρκάκη.

Ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εκφράζοντας την πίστη του στην ομάδα του.

«Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Σίγουρα μιλάμε για μια ιδιαίτερη χρονιά η οποία μπορεί να έχει αρκετές μεταβολές. Ωστόσο οφείλουμε να παρουσιαστούμε με συνέπεια κα σοβαρότητα στη δουλειά μας και με το μυαλό μας την ατομική ευθύνη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος για το ρόστερ που έχω να διαχειριστώ και τη φετινή σεζόν και πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας του Πειραιά.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN