Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Έπιασαν δουλειά τα κορίτσια του Θρύλου (pics, vid)

Με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, ξεκίνησε την Δευτέρα 23/8 η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς, στο πρώτο ραντεβού του Θρύλου, στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, είχε στην διάθεση του τις Εβίνα Σταμάτη, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Ιωάννα Δίελα, Διονυσία Αλεξανδρή, Στέλλα Φουράκη, Ευαγγελία Βαμβακά, Ελένη Σύρρα, Αθανασία Παντελή.

Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα έχουν ενσωματωθεί σταδιακά και οι ξένες νεοαποκτηθείσες Κριστίν Βίτολα, Αλέξις Τόλφρι, Ρουθ Χάμπλιν και Σάιλα Κούπερ. Η Βίτολα με την Κούπερ θα αφιχθούν στη χώρα μας στις 31/8 και θα ενσωματωθούν την επόμενη ημέρα με την υπόλοιπη ομάδα. Η Τόλφρι θα φτάσει στις 1/9 και θα μπει στις 2 Σεπτέμβρη στις προπονήσεις και η Χάμπλιν θα αφιχθεί στις 5/9 και την επόμενη θα τεθεί στη διάθεση του Μάρτινς Ζίμπαρτς.

Με δηλώσεις του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε:

«Ξεκινάμε σήμερα σιγά σιγά με τις Ελληνίδες και από την μεθεπόμενη εβδομάδα που θα έχουν ενσωματωθεί και όλες οι ξένες θα μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο στην τακτική. Μέχρι τότε θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε στην ατομική βελτίωση των αθλητριών. Μόλις ξεκινήσουν τα επίσημα ματς, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις και να κερδίζουμε. Θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Για τον τρόπο παιχνιδιού η επιδίωξη μας είναι να παίζουμε σε υψηλή ταχύτητα και γρήγορο τέμπο και να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα. Η ομαδικότητα και η συμμετοχή όλων των αθλητριών στο παιχνίδι της ομάδας, είναι ένα ακόμα στοιχείο που θέλουμε να δούμε».

Από την πλευρά της, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε:

«Οι στόχοι σίγουρα είναι οι ίδιοι. Ξεκινάμε σήμερα ένα μαραθώνιο. Φέτος θα έχουμε και την Ευρώπη, όπου θέλουμε να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά. Αυτό που θα κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, εύχομαι να έχουμε υγεία και να προσαρμοστούμε γρήγορα σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής και να βγάλουμε τη δουλειά του στο γήπεδο».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ