Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή διαμαρτυρίας του Ολυμπιακού στην ΚΕΔ για τον διαιτητή του αγώνα με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ για τον ορισμό Ελληνα διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Προς

Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Ο.

– Κ. Vitor Manuel de Melo Perreira, Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

– Κ. Juan Fernandez Marin, Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

– Κ. Leif Lindberg, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Κοιν. προς – κ. Ζόραν Λάκοβιτς, Επικεφαλής του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA

Κύριοι,

Προς μεγάλη μας έκπληξη, πληροφορηθήκαμε ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει έναν Έλληνα διαιτητή στον επερχόμενο αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Πρόκειται για μια εντελώς ακατανόητη απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με κάθε προηγούμενη συμφωνία σχετικά με τους αγώνες των “Big-4” και ειδικά με δεδομένο ότι παρότι έχει κριθεί ο Πρωταθλητής της Superleague 1, αυτός ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μεγάλης σημασίας όσον αφορά τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους στον αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΕΚ που διεξήχθη πριν από δυο αγωνιστικές διορίστηκε ξένος διαιτητής και το παιχνίδι μας εναντίον του ΠΑΟΚ ορίστηκε να το διευθύνει Έλληνας διαιτητής που δεν είναι καν Διαιτητής FIFA.

Και μάλιστα όταν έχει ολοκληρωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και είναι πολύ εύκολο να βρεθούν Διαιτητές για να διαιτητεύσουν αυτόν τον αγώνα.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτήν την παράλογη απόφαση που παραβιάζει όλες τις προηγούμενες συμφωνίες και θέτει ακόμη περισσότερο σε κίνδυνο την αξιοπιστία του πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωσή του, και σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας ακόμη και τώρα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ