Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστολή της ELPA για ακύρωση της σεζόν

Οι παίκτες της Euroleague στάθηκαν ξεκάθαρα κατά της επανεκκίνησης της σεζόν, σε τηλεδιάσκεψη που είχαν το Σάββατο (25/5) με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σερβικό δημοσίευμα, η ELPA προχώρησε ακόμα ένα βήμα παρακάτω, καθώς με επιστολή που έστειλες στις ομάδες, ζήτησε την ακύρωση της σεζόν!

Συγκεκριμένα, η Ένωση Παικτών υποστηρίζει πως εκτός από τον φόβο των παικτών για την υγεία, τόσο την δικιά τους, όσο και των οικογενειών τους, λόγω του κορονοϊού, αλλά και το ενδεχόμενο σοβαρών τραυματισμών, μετά από πάνω από 2 μήνες απραξία, υπάρχει ζήτημα και με τους περίπου 70 παίκτες που βρίσκονται ήδη στις ΗΠΑ και είναι αμφίβολο, όχι μόνο το αν θα θελήσουν να επιστρέψουν στην Ευρώπη, αλλά και το πότε θα μπορέσουν να το κάνουν. Επίσης έγινε αναφορά και στο πόσο ανταγωνιστικές θα παρουσιαστούν οι ομάδες, καθώς  ενδεχόμενη κακή αγωνιστική εικόνα σε αυτό το φινάλε της περιόδου, ίσως πλήξει το κύρος της διοργάνωσης.

Όπως επισημαίνουν οι παίκτες, οι ίδιοι θέλουν να επιστρέψουν στην δράση, όμως το ρίσκο για κάτι τέτοιο είναι σαφέστατα μεγαλύτερο από την δική τους επιθυμία.

Να θυμίσουμε πως την Δευτέρα (25/5) η Euroleague θα πάρει την τελική της απόφαση, σε τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσει με τις 11 ομάδες που έχουν κλειστό συμβόλαιο.

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ