Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Επιστρέφει στην ΑΕΛ ο Καραπιάλης

Επειτα από 30 χρόνια ο Βασίλης Καραπιάλης επιστρέφει στην ΑΕΛ, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα νέων.

Ο Λαρισαίος με τους περισσότερους τίτλους στην καριέρα του, έχοντας πέντε πρωταθλήματα: με ΑΕΛ 1 (1988), με Ολυμπιακό 4 (1997, 1998, 1999, 2000), δύο Κύπελλα: με Ολυμπιακό (1992, 1999), ένα Σούπερ Καπ: με Ολυμπιακό (1992), επιστρέφει στους «βυσσινί», μετά από 30 χρόνια.

Ο παίκτης-θρύλος της ομάδας, Βασίλης Καραπιάλης, αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής της ομάδας νέων της ΑΕΛ. Από την πλευρά του, ο Ζήσης Ντελόπουλος σχολιάζοντας την επιστροφή του Βασίλη Καραπιάλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ είπε στην «Ελευθερία»:

«Η ΑΕΛ έχει χρέος να ξαναφέρει τον Βασίλη Καραπιάλη στα αθλητικά δρώμενα της πόλης γιατί αποτελεί ένα ίνδαλμα, όχι μόνο για τη γενιά του πρωταθλήματος, αλλά και για τις μελλοντικές. Είναι το ελάχιστο που μπορούσε γιατί η πόλη πρέπει νατιμήσει τον Βασίλη Καραπιάλη για τη μεγάλη του προσφορά, μαζί με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας ΑΕΛ, αλλά και όλους τους παίκτες αυτής, που αποτελούν μαζί με τους κυπελλούχους σήμα κατατεθέν της Θεσσαλικής πρωτεύουσας».

Πατήστε εδώ για να σχολιάσετε το θεμα

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ