Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Επιστροφή στη δράση!

Μετά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος που μεσολάβησε λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζονται και πάλι. Οι πρωταθλήτριες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν τον Εθνικό την Τετάρτη (3/4, 19:30) στο Παπαστράτειο, ως τυπικά φιλοξενούνες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης.

Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού, Ελένη Κανετίδου.

Ελευθερία Πλευρίτου: «Έχουμε μπροστά μας την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Εθνικό, το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τη Βουλιαγμένη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα για να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη την οποία θέλουμε να συνδυάσουμε με καλή εμφάνιση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Follow Us