Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Επίθεση Αυγενάκη σε ΕΠΟ: «Έχουν παρέλθει οι εποχές των εκβιασμών»

Επίθεση κατά της ΕΠΟ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Λευτέρης Αυγενακης με αφορμή τα όσα ακούγονται για πιθανή  απόσυρση της υποψηφιότητας του Ηρακλείου για τον τελικό του COnference League το 2022 ή το 2023, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να αναφέρεται σε προσπάθεια σαμποτάζ μίας εθνικής υπόθεσης λόγω μικροσυμφερόντων, κάνοντας, παράλληλα, αναφορά για πιθανή προσπάθεια εκβιασμού της Κυβέρνησης από πλευράς Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:

«Αύριο στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών, ενώσεων και σωματείων και θα τεθεί σε διαβούλευση.
Δεν υπάρχει καμία φωτογραφική διάταξη στο θέμα των κωλυμάτων και δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερα πρόσωπα να διεκδικήσουν θέσεις.

Η πρόθεση της ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα είπε ο εκτελεστικός της γραμματέας κ. Δέδες, να αποσύρει την υποψηφιότητα του τελικού του UEFA Conference League έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Ηράκλειο.

Ο φάκελος που κατατέθηκε στην UEFA ήταν πληρέστατος. Η ΕΠΟ κι ένα μέρος της διοίκησής της προσπαθεί να σαμποτάρει μια εθνική προσπάθεια που αφορά όλη την Ελλάδα. Για μικροσυμφέροντα και πιθανό εκβιασμό προς την κυβέρνηση τορπιλίζουν την προσπάθεια.

Έχουν παρέλθει η οι εποχές των εκβιασμών. Θα εκβιάσουν μέσα από τα δημοσιογραφικά πιστόλια που διαθέτουν την κυβέρνηση. Εμείς δεν μετέχουμε σε σκοτεινές διαδικασίες, που τα μέλη της ΕΠΟ γνωρίζουν πολύ καλά», 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ