Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Επίθεση Πανόπουλου σε Κούγια: “Τηλεκατευθυνόμενε και κωλοτουμπιάρη…”

Στα ελληνικά και στα αγγλικά απάντησε με σκληρή ανακοίνωση ο Χρήστος Πανόπουλος στον Αλέξη Κούγια την Πέμπτη (20/8) για τα όσα του είχε καταμαρτυρήσει ο τελευταίος ένα 24ωρο νωρίτερα με δική του προσωπική δήλωση. Το αφεντικό της Ξάνθης κάνει δριμύτατη επίθεση στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ χρησιμοποιώντας μάλιστα πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση Πανόπουλου, όπως αναρτήθηκε στο siteτης Ξάνθης έχει ως εξής:

«(Το Δελτίο Τύπου αυτό είναι στην Ελληνική και έχει μεταφραστεί και στα αγγλικά για κάποιους λίγους Έλληνες, που δεν καταλαβαίνουν τα Ελληνικά)

«ENOUGH IS ENOUGH»

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ Κ. Α. ΚΟΥΓΙΑ

«Γλυκέ μου, ζωηρέ μου Αλέξη, τηλεκατευθυνόμενε και «κωλοτουμπιάρη» (εκ της κωλοτούμπας), σίγουρα ποτέ δεν θα απευθυνόμουν, σε εσένα ειδικά ΠΟΤΕ, και δεν θα χρησιμοποιούσα ΠΟΤΕ τη λέξη: “μαλάκα”.

Σε αφήνω με τους χαρακτηρισμούς του κ. Παπαϊωάννου, και όχι δικούς μου, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και που δεν επικροτώ βεβαίως: «Τακουνάκιας, Μοντελοπνίχτης, Σουζάνα, Φλορέτα, Μπουλού κ.τ.λ.»

Τί από όλα αυτά είσαι? Εσύ επιλέγεις!»

ΥΓ1.: Τα υπόλοιπα, και υπάρχουν πολλά, viseversa, στο κατάλληλο χρόνο και τόπο (για να μην παρεξηγηθούμε τέτοιες πονηρές ημέρες) στα Ελληνικά Δικαστήρια, που θεωρείς τον εαυτό σου ότι είσαι «η Πριμαντόνα» σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ2.: Ναι, χρυσέ μου, γλυκέ μου Αλέξη, μου αρέσουν τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!

ΥΓ3.: Τέλος, για να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου, χρυσέ μου, γλυκέ μου Αλέξη, πρέπει να με γουστάρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Remains to be seen…

Τέλος.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ