Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Επιβεβλημένη η παραμονή Κεμζούρα

Η ήττα από την Ζενίτ και με τον τρόπο που ήρθε, στην παράταση, δεν άλλαξε τις σκέψεις των ηγετών του μπασκετικού Ολυμπιακού. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος από την μέρα που πήραν την απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Ντέϊβιντ Μπλατ, είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν με τον Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος μόνο τυχαίος δεν είναι στην προπονητική του καριέρα.

Εκτός από την Εθνική Λιθουανίας που κοουτσάρισε για τρία χρόνια (2009-2012), έχει κάτσει σαν πρώτος προπονητής στον πάγκο των Λιέτουβος Ρίτας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χίμκι, Νίμπουργκ.

Εχει δηλαδή την εμπειρία και όπως φαίνεται έχει και την αποδοχή των παικτών του Ολυμπιακού.

Αυτά τα δεδομένα οδήγησαν τους ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού στην απόφαση να δώσουν το τιμόνι της ομάδας στον Κεμζούρα. Αλλωστε ο ίδιος γνωρίζει καλά το ρόστερ της ομάδας και μπορεί άμεσα να κρίνει που χρειάζεται η ομάδα αλλαγές για να παρουσιάσει ένα καλύτερο σύνολο και να διεκδικήσει θέση στα πλέϊ οφ της Ευρωλίγκας.

Προφανώς δεν είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο να αλλάζεις προπονητή. Οτι συνέβη με τον Μπλατ ήταν αναπάντεχο και εκτός προγράμματος. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν μας συνηθίζουν σε βιαστικές αποφάσεις και είναι κάτι που πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Οτι κάνουν το κάνουν μετά από αρκετή σκέψη και σχεδιασμό.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us