Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Εσείς είσαστε που θέλετε να πάτε στην Αδριατική λόγω Ολυμπιακού;

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στο προγραμματισμένο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ (04/06) και τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, σε περίπτωση παραμονής του Ολυμπιακού στην Basket League.

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει θέση στο πρωτάθλημα, αν μείνει ο Ολυμπιακός με πραξικόπημα», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Παπαδόπουλου, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Εσείς είσαστε που δήθεν θέλετε να πάτε στην Αδριατική λίγκα επειδή θα πάει και ο Ολυμπιακός; Το παραμύθι πέφτει σύννεφο και εξακολουθεί να φαίνεται το πόσο φοβάστε τον Ολυμπιακό.

Η βία στα γήπεδα και οι συμφωνίες για τηλεοπτικά και κεντρική χορηγία ήταν η ατζέντα στη συνάντηση, όμως κάπου εκεί οι ΚΑΕ αντιλήφθηκαν πως δίχως τον Ολυμπιακό στην Basket League η κατάσταση δυσκολεύει. Γιατί και η στοιχηματική εταιρεία που δίνει τα λεφτά της στο πρωτάθλημα, εξήγησε πως δεν πρόκειται να ξαναδώσει χρήματα αν δεν υπάρχουν οι ερυθρόλευκοι στην Α1. “Χωρίς τον Ολυμπιακό, τι να συζητήσουμε”, ήταν το μήνυμα της εταιρείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us