Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ετοιμος για μεταγραφή ο Μπέος!

Ο δήμαρχος Βόλου και μεγαλομέτοχος της ομάδας ΝΠΣ Βόλος Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στο metrosport  όπου έκανε δηλώσεις που αναμένεται να… συζητηθούν.

Και αυτό γιατί όπως είπε στόχος του είναι μέχρι το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τον Βόλο και να πάει σε ομάδα “μεγάλη” η οποία όπως ανέφερε θα διεκδικεί τίτλους!

Όπως ανέφερε είναι ποδοσφαιρικά “μεγαλύτερος” από πολλούς επιχειρηματίες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να μπορεί να τα… βάλει με όλους.

«Η παρουσία μου στον Βόλο είναι με Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε στην συνέχεια να ασχοληθώ με την πόλη μου σαν Δήμαρχος. Μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι εκεί, για να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω, θέλω να ξεκουραστώ και να ασχοληθώ με την πόλη. Μετά θα ασχοληθώ μόνο με ομάδες για τίτλους. Έχω προτάσεις. Προέχουν άλλα πράγματα όμως. Όταν έρθει η στιγμή, δεν θα τους διεκδικήσω, θα τους κερδίσω κιόλας. Ακούω κάτι μπάτζετ, στους «4» του Champions League θα πήγαινα με αυτό το μπάτζετ. Θα ξεκουραστώ και ίσως επανέλθω για να γράψουμε ιστορία και να πάρω τίτλο, Είναι όνειρο μου, ούτε τους βλέπω όλους αυτούς ποδοσφαιρικά. Σαν επιχειρηματίες είναι όλοι τους μεγάλοι, αλλά ποδοσφαιρικά δεν τους βλέπω. Θέλω να αξιοποιηθούν οι γνώσεις μου με τίτλους. Έχουν γίνει συζητήσεις αλλά δεν είναι επί του παρόντος, προτεραιότητα τώρα για μένα είναι η πόλη του Βόλου».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ