
Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό, που το μεσημέρι της Κυριακής (2/2, 14:30), υποδέχεται τα Χανιά, για την 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Ένα παιχνίδι ιστορικό για τις “ερυθρόλευκες”, καθώς με νίκη φτάνουν τις 112 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (και 130 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις), σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ των 111 νικών που έχουν οι Κονέκτικατ Χάσκις.
Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παντελάκης, υποστήριξε:
«Προερχόμαστε από την αναμέτρηση με την Orman Genclik και θέλουμε να επιστρέψουμε με τον καλύτερο τρόπο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα Χανιά διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις και στόχος μας το αήττητο και η κατάκτηση του νταμπλ».
H αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις:
Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN
-
Στις 7 Μαρτίου επανεκκινεί η Α1 Γυναικών
Η 7η Μαρτίου θα είναι η ημέρα που το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών επιστρέφει...
-
Τέλος και η Ρέιμερ που συνεχίζει στην Ιταλία (pic)
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί η Τάγια Ρέιμερ, η οποία ακολούθησε τον δρόμο πολλών...
-
Παντελάκης: «Ο αθλητισμός δεν βρίσκεται σε αναστολή, αλλά πεθαίνει»
Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.olympiacossfp.gr), ο Γιώργος Παντελάκης αναφέρεται στον...
-
Θετική στον κορωνοϊό η Σπυριδοπούλου
Κρούσμα κορωνοϊού στις τάξει του Ολυμπιακού, καθώς η Άννα Σπυριδοπούλου βρέθηκε θετική, κάτι το...