Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Fanatik για Σλούκα: «Θέμα χρόνου να υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με τους Τούρκους, η αποχώρηση του Κώστα Σλούκα από την Φενέρμπαχτσε και η επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Τελευταίο δημοσίευμα, αυτό της “Fanatik” που αναφέρει πως η απόφαση του Έλληνα γκαρντ να αφήσει, μετά από πέντε χρόνια, την Κωνσταντινούπολη, για να επιστρέψει στον Πειραιά, θεωρείται δεδομένη.

Αναλυτικά:

«Μετά την απόφαση του Ομπράντοβιτς να μην συνεχίσει στη Φενερμπαχτσέ, ακολουθούν αποχωρήσεις παικτών από το τρέχον ρόστερ. Ο ιταλικός Τύπος έγραψε ότι ο Τζίτζι Ντατόμε είχε υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών με την Ολίμπια Μιλάνο, ενώ θέμα χρόνου είναι να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Φενέρμπαχτσε.

Πολλοί είναι οι παίκτες που ενημέρωσαν τη διοίκηση της Φενέρ ότι “αν δεν είναι ο Ομπράντοβιτς εκεί, δεν θα είμαστε ούτε εμείς”. Πρώτοι απ’ όλους ο Ντατόμε και ο Σλούκας. Η προτεραιότητα του Ντατόμε είναι το Μιλάνο. Ο ιταλικός Τύπος έγραψε ότι υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Ολίμπια.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε με τον Σλούκα, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα αφήσει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς. Παρά το γεγονός ότι είχε συνάψει μονοετή συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, αποδέχθηκε την προσφορά του Ολυμπιακού και πολύ σύντομα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC