Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Φασούλας: «Ο Λεριώτης βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει αυτό το ρεκόρ»

Ο Ολυμπιακός έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, με την νίκη του Σαββάτου απέναντι στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου, φτάνοντας τις 106 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση η οποία αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ.

Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκες” δεν σταματούν εδώ, καθώς εκτός από την προσπάθεια τους να διευρύνουν το αήττητο τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (έχουν φτάσει τις 123 νίκες), κυνηγούν το ρεκόρ των Κονέκτικατ Χάσκις, οι οποίοι σταμάτησαν στις 111 νίκες στο πρωτάθλημα του NCAA.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (www.olympiacossfp.gr), ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, έσπευσε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πάνω από όλα τον μεγάλο χορηγό του τμήματος, Γιώργο Λεριώτη.

Αναλυτικά:

«Το χτεσινό ρεκόρ και το επόμενο που περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία να έρθει, οφείλεται στις προσπάθειες που έχει κάνει για πάρα πολλά χρόνια ο Γιώργος Λεριώτης. Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, ο οποίος δεν έχει φοβηθεί χρόνο και κόστος, για να κρατήσει αυτήν την ομάδα σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Το δεύτερο κομμάτι, και το πολύ σημαντικό, είναι ότι με την βοήθεια του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, και την άψογη συνεργασία τους με τον Γιώργο Λεριώτη, αυτή η ομάδα έχει οδηγηθεί τόσο ψηλά που κυνηγάει τέτοια ρεκόρ, δηλαδή να σπάσει το ρεκόρ του Αθηναϊκού και τώρα να κυνηγάει εκείνο των Χάσκις του Κονέκτικατ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η πορεία θα συνεχιστεί.

Σε τεράστιο βαθμό αυτές οι επιτυχίες στηρίζονται στις παίκτριες και τους προπονητές της ομάδας. Αυτοί έχουν τον κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι να μην χαλαρώσει ποτέ ο ρυθμός του Ολυμπιακού, γιατί αυτά τα ρεκόρ μία στιγμή σταματάνε, αλλά θα ήταν πολύ ευχάριστο για μας να φτάσουμε στην 112η νίκη στο πρωτάθλημα για να είμαστε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ