Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

“Φατσέας”: “Ημουν Ολυμπιακός και έγινα ΠΑΟΚ”!

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, γνωστός ως Φατσέας από το σίριαλ “Καφέ της Χαράς”, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό METROPOLIS της Θεσσαλονίκης και δήλωσε ότι άλλαξε ομάδα:

«Έγινα ΠΑΟΚτσής πριν από πολλά χρόνια με τη μεγάλη ομάδα του Κούδα. Γούσταρα εκείνη την ομάδα, με εντυπωσίασε η ιστορία της, λάτρεψα τον ΠΑΟΚ και έτσι αποφάσισα να αλλάξω ομάδα. Ήμουνα Ολυμπιακός πρώτα, όχι φανατικός, και έγινα ΠΑΟΚτσής. Με εντυπωσίασε η ιστορία της προσφυγιάς, της φτωχολογιάς. Είδα κι εκείνο το ματς με τη Μπάγερν που αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Έβλεπα τη μπάλα που έπαιζε η ομάδα, γούσταρα πάρα πολύ και σιγά σιγά άρχισα να γίνομαι φανατικός. Είχα και κάποιους φίλους στη Θεσσαλονίκη, πήγα και 2-3 φορές στην Τούμπα, με εντυπωσίασε ο παλμός της κερκίδας, δεν θέλει και πολύ».

Για το αν πάει γήπεδο: «Έχω πολλά χρόνια να πάω Τούμπα. Συνήθως οι Κυριακές για εμάς είναι μέρα δουλειάς. Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη όταν είμαι πάντα στις Κυριακές έχουμε παραστάσεις. Όποτε μπορώ βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση. Όταν είμαι στο θέατρο πολλές φορές στα διαλείμματα ακούω τα ματς του ΠΑΟΚ από το ραδιόφωνο».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ