Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

Φινάλε με νίκη, 11-7 την Μαρσέιγ

Νικηφόρα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στην… φούσκα της Όστια. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ισοπαλία με την Γιουγκ και την ήττα από την Προ Ρέκο… ξέσπασαν απέναντι στην Μαρσέιγ (11-7), ολοκληρώνοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Γ’ φάση των ομίλων, ενόψει και του Final 8 του Βελιγραδίου, εκεί που οι Πειραιώτες θα δώσουν και πάλι το παρών.

Μοιρασμένο το πρώτο μισό της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με τον Καπότση, τους Γάλλους να απαντούν με δύο τέρματα του Κρουσιλά, προτού ο Μουρίκης γράψει το 2-2 του πρώτου οκταλέπτου. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο οκτάλεπτο και με δύο γκολ του  Γενηδουνιά, προηγήθηκαν με 4-2. Ακόμα ένα γκολ του Κρουσιλά και ένα του Βουκίσεβιτς, έφεραν το ματς και πάλι στα ίσα, προτού ο Μουρίκης, με το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι, δώσει προβάδισμα με 5-4 στον Ολυμπιακό, για το πρώτο μισό της αναμέτρησης της Όστια.

Χρυσοσπάθης και Γενηδουνιάς ήταν αυτί που διατήρησαν το προβάδισμα του Ολυμπιακού στα δύο τέρματα (7-5), με τον Καπότση, με ένα φοβερό σουτ από την περιφέρεια, να γράφει το 8-5, με το φινάλε του οκταλέπτου.  Το γκολ του Ίρβινγκ για το 9-5, ουσιαστικά έβαλε τέλος στο παιχνίδι, με τους Πειραιώτες να φτάνουν στην νίκη με 11-7, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικό τρόπο, την παρουσία τους στην… φούσκα της Όστια, τερματίζοντας στην 3η θέση με 14 βαθμούς, πίσω από τις Προ Ρέκο και Γιουγκ και μπροστά από την 4η Μαρσέιγ, με 13  βαθμούς.

Α’ Οκτάλεπτο:  

1—0 Καπότσης

1—1 Κρουσιλά

1—2 Κρουσιλά

2—2 Μουρίκης

Β’ Οκτάλεπτο

3—2 Γενηδουνιάς

4—2 Γενηδουνιάς

4—3 Βουκίσεβιτς

4—4 Κρουσιλά

5—4 Μουρίκης

Γ’ Οκτάλεπτο:

6—4 Χρυσοσπάθης

6—5 Βερνού

7—5 Γενηδουνιάς

8—5 Καπότσης

Δ’ Οκτάλεπτο:

9—5 Ίρβινγκ

9—6 Κοβάτσεβιτς

9—7 Κρουσιλά

10—7 Μουρίκης

11—7 Χρυσοσπάθης

Τα οκτάλεπτα:  2-2, 3-2, 3-1, 3-2

Ολυμπιακός:  Γενηδουνιάς 3, Μουρίκης 3, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ,

Μαρσέιγ: Κρούσιλατ 4, Βουκίσεβιτς, Βερνού, Κοβάτσεβιτς,

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ