Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτούνης: «Ολοκληρώθηκε μια δύσκολη περίοδος» (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην ενεργό δράση, στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλαμάτα, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να στέλνει το δικό του μήνυμα, με ανάρτηση του στο instagram.

Αναλυτικά:

«Μια δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς και την δίκη μου για την συνεχή στήριξη να παραμείνω πνευματικά δυνατός και προσηλωμένος στο στόχο μου όλο αυτό το διάστημα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Μουρίκη,τον @zak.pasx και το ιατρικό team μαζί με τον @dimitrios.skordis που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου και έκαναν τα πάντα για να γυρίσω!».

View this post on Instagram

Μια δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μου καριέρας ολοκληρώθηκε χθες με την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση.Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς και τη δική μου για την συνεχή στήριξη να παραμείνω πνευματικά δυνατός και προσηλωμένος στο στόχο μου όλο αυτό το διάστημα.Επίσης θέλω να ευχαρίστησω τον Χρήστο Μουρίκη,τον @zak.pasx και το ιατρικό team μαζί με τον @dimitrios.skordis που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου και έκαναν τα πάντα για να γύρισω!

A post shared by Kostas Fortounis (@kfortou7) on

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ