Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φώτα Ελπίδας»: Η φαντασμαγορική φιέστα για το 45ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Με ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τον Ολυμπιακό στους φιλάθλους του και τον Πειραιά, και από τον Πειραιά στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, θα εορταστεί το βράδυ της Κυριακής η κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος από τους ερυθρόλευκους. Η φιέστα τίτλου θα είναι ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πολυθέαμα φωτός και μουσικής στο «Καραϊσκάκης» και το Πασαλιμάνι, με καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Αγγλία.

Με την λάμψη που του αρμόζει. Με τα μηνύματα που συνάδουν με το μεγαλείο του συλλόγου, τις αξίες του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την Κυριακή την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος και φωτίζει με ελπίδα, σε αυτή την δύσκολη στιγμή για όλη την ανθρωπότητα, τον Πειραιά, την Ελλάδα, τον κόσμο ολόκληρο.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, και ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, Αστέρης Κούτουλας, ανέλυσαν όσα θα παρουσιαστούν την Κυριακή το βράδυ στη φιέστα της ομάδας.

Μια φιέστα που έχει τίτλο, «Φώτα Ελπίδας». Από τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά, στον κόσμο.

Με τον κόσμο του Ολυμπιακού, με την βοήθεια της τεχνολογίας, στο Καραϊσκάκη, γκρεμίζοντας συμβολικά τα τείχη της πανδημίας για να σηκώσουν όλοι μαζί την κούπα του πρωταθλητή.

Μια φιέστα που θα συνεχιστεί στο Πασαλιμάνι, που θα κοκκινίσει με μοναδικά οπτικά εφέ και θα πλημμυριστεί από τις μελωδίες των τραγουδιών από τις δύο εμβληματικές ταινίες «Ποτέ την Κυριακή» και «Ζορμπάς».

Με αυτόν τον συμβολισμό θα τιμηθούν και τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη, που ερμήνευσε τα «Παιδιά του Πειραιά», ακριβώς στον ίδιο τόπο που θα λάβει χώρα το υπερθέαμα.

Ο Ολυμπιακός ρίχνει τα τείχη, ονειρεύεται, αγαπάει, δημιουργεί, επιβιώνει, νικά.

Η γιορτή στέλνει μηνύματα. Ολυμπιακός νικητής, Πειραιάς νικητής, Φώτα Ελπίδας από τον Πειραιά, για την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ