
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, την Τετάρτη του Πάσχα στις 8 το βράδυ (Cosmote). Οι ερυθρόλευκοι με τον κόσμο τους στο πλευρό τους, δείχνουν έτοιμοι να πάρουν τη νίκη που μετά το 0-0 της Τούμπας θα τους δώσει την πρόκριση στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να αλλάξει και πολλά στη σύνθεση της ομάδας, σε σχέση με το πρώτο ματς.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βατσλίκ, με τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά η τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας, τον Ρέαμπτσιουκ με τον Λαλά στα αμυντικά άκρα.
Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη και τον Μαντί ή τον Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ ο Μασούρας με τον Ροντρίγκες και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.
Εκτός μάχης για τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Φορτούνης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μανωλά.
Απόντες από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα είναι οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης και Ελ Καντουρί.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ.


Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Νικολακόπουλος για Λόπες και Μασούρα
Ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Sport fm για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και τα μεταγραφικά...
-
Παπάζογλου για την επιθετική ενίσχυση που ψάχνει ο Ολυμπιακός
Ο Μπάμπης Παπάζογλου στην Ερασπορ για τις μεταγραφικές κινήσεις που σχεδιάζει να κάνει ο...
-
Κούντε και Σισέ στις Εθνικές τους ομάδες
Άρχισαν οι κλήσεις των Εθνικών ομάδων της Αφρικής για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών....
-
Ο Πογέτ κάλεσε στην Εθνική τον Μπάλντοκ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος ανήκει στην Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ από το 2017, κλήθηκε στην...