Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Γ.Αγγελόπουλος: «Νομιμότητα a la carte. Μήπως να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ;»

Σημεία και τέρατα έγιναν στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, τα οποία και προκάλεσαν την… έκρηξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού και εν συνεχεία την αποχώρηση τους από τα γραφεία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά, το σχέδιο ήταν οργανωμένο. Δεν ήταν τυχαίο πως αμέσως μετά την συζήτηση για την αναδιάρθρωση της Basket League, έπεσε στο τραπέζι το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας, ενώ δεν υπήρχε καν στην ατζέντα της ημέρας και ενώ δεν είχαν καν συζητηθεί τα θέματα της διαιτησίας, της καταπολέμησης της βίας και της κεντρικής διαχείρισης, τα οποία υπήρχαν στην πρόσκληση του ΔΣ.

Οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής είχαν ήδη ξεκινήσει το .. πραξικόπημα, κάτι, όμως, το οποίο δεν πρόκειται να το άφηναν αναπάντητο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Έτσι, μετά την αρχική αντίδραση στο άκουσμα της επικύρωσης της βαθμολογίας και της έναρξης των playoffs, ήρθε η… έκρηξη του Γιώργου Αγγελόπουλου, με αφορμή την τοποθέτηση της νομικής συμβούλου του ΕΣΑΚΕ, κυρίας Γονιδάκη, η οποία έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη… τούμπα, αλλάζοντας την προ λίγων ημερών δική της απόφαση!

«Σας λέμε για ξένους διαιτητές μας λέτε ότι δεν μπορούμε λόγω νόμων και κανονισμών, αλλά τώρα που εμείς θέλουμε τη νομιμότητα και έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ εσείς λέτε ότι δεν ισχύει. Δηλαδή θέλετε νομιμότητα αλά καρτ; Αυτό είναι πραξικόπημα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του διοικητικού ηγέτη του Θρύλου, που δεν σταμάτησε εκεί:

«Μήπως θέλετε του χρόνου να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ όπως ακούστηκε πριν από κάποιον εδώ μέσα; Αποφασίστε τι θέλετε; Νομιμότητα όποτε σας συμφέρει;».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκρυψαν την ενόχληση τους και για τις κινήσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ο οποίος παραδέχθηκε πως έστειλε έγγραφο στο ΑΣΕΑΔ για να προχωρήσει σε άμεση απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού. Το θέμα, όμως είναι πως ο ίδιος προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση, χωρίς καν να ενημερώσει τις ομάδες με το απαραίτητο έγγραφο και φυσικά χωρίς να λάβει την έγκριση τους.

Να ήταν, όμως, μόνο αυτό. Η a la carte νομιμότητα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ φάνηκε και από το γεγονός πως ο ίδιος ενημέρωσε για την συνομιλία του με τον Βασιλακόπουλο, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο συμμετοχής 16 ομάδων στο νέο πρωτάθλημα και ενώ πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στο προηγούμενο ΔΣ, σε ερώτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, γιατί δεν μιλά με τον πρόεδρο της ΕΟΚ για το θέμα των ξένων διαιτητών, απάντησε πως δεν νομιμοποιείται να κάνει κάτι τέτοιο!

Δεν νομιμοποιείται να μιλήσει με τον Βασιλακόπουλο για τους ξένους διαιτητές, αλλά νομιμοποιείται να μιλήσει για την αναδιάρθρωση. Νομιμότητα a la carte για ακόμα μία φορά από τον ισχυρό άνδρα του ΕΣΑΚΕ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us