Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαβαλάς: “Εργατικότητα, αλληλεγγύη, σεβασμός, πάθος και πίστη”

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, έγραψε στον λογαριασμό του στο fb:

Συμπληρώσαμε 50 αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σε όλη αυτή την μακρά πορεία, άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα πορεύονται με εφόδια την εργατικότητα, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, την ασφάλεια, το πάθος και την πίστη.

Χρειάστηκαν 26 ματς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και τρία στα Play Off. Έξι αγώνες για το κύπελλο Ελλάδας. Έξι στους προκριματικούς γύρους του UEFA Champions League, ισάριθμοι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και τρεις στα νοκ άουτ του Europa League. Και το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται και στις τρεις διοργανώσεις. Σε μία χρονιά που ο αριθμός των αγώνων θα κυμανθεί από 59 έως 62! Δίχως άλλο, το νούμερο αυτό προκαλεί δέος.

Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκε ο Ολυμπιακός στις υποχρεώσεις του, γεμίζει με υπερηφάνεια τα εκατομμύρια των οπαδών του, που βρίσκονται δίπλα σε όλα τα τμήματα, στις χαρές και στις δοκιμασίες. Όπως και στη διαδρομή των Ερασιτεχνικών τμημάτων, αποκτώντας την κάρτα μέλους και την κάρτα φιλάθλου, καθώς… «ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».

Μέσα στις σελίδες του 9ου τεύχους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag «στεγάζονται» ξανά τα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και του Ερασιτέχνη. Όπως και στα προηγούμενα τεύχη, θα κάνουμε ξανά ένα ταξίδι στο χρόνο, σταματώντας στον Ιούνιο του 1966 και στην ιστορική εκδρομή χιλιάδων «ερυθρόλευκων» στα Τρίκαλα, για να πανηγυρίσουν τότε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια.

https://www.olympiacos.org/…/…/26/olympiakos-emag-9o-teyxos/

 

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ