Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαβαλάς: «Η φιλοσοφία μας είναι πως η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς» (pic)

Ακόμα μία τιμή για τον Ολυμπιακό αποτελεί η επιλογή του από την ECA μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρωπης που βοηθούν στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, με τον Νίκο Γαβαλά, υπεύθυνο επικοινωνίας των Πειραιωτών, να μιλά για την μάχη απέναντι στην πανδημία, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού της ομάδας, που βρίσκεται στον διαδικτυακό “αέρα”.

Αναλυτικά:

«H Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης που βοηθούν έμπρακτα στην καταπολέμηση του κορονοΐού, όπως είναι η Μπάγερν, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρόμα. Με κύριο εκφραστή τον ηγέτη του συλλόγου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και όλους εμάς να συνδράμουμε ο καθένας από την πλευρά του αλλά όλοι μαζί κάτω από την “ομπρέλα” του Ολυμπιακού, η φιλοσοφία μας είναι πως η αλληλεγγύη θα μας κάνει πιο δυνατούς στη δύσκολη μάχη που δίνει η χώρα μας. ​

Σήμερα, σας προσφέρουμε το έβδομο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού μας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag για να το ξεφυλλίσετε από το σπίτι σας, το σύγχρονο καταφύγιό μας, το οχυρό μας. Μένουμε πιστοί στο μηναίο ραντεβού μας με την ελπίδα πως η επιστροφή στα γήπεδα θα μας βρει όλους στις θέσεις μας. Με δύναμη, πίστη, αισιοδοξία, αλλά και πειθαρχία θα βγούμε νικητές.

Βεβαίως, στην άγνωστη διαδρομή που μπήκαμε μέχρι να βρούμε το φως στο τούνελ, θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες. Και χρειάζεται καθημερινά να αποδεικνύουμε πως είμαστε υπεύθυνοι. Καλή ανάγνωση».

H Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) συμπεριέλαβε τον Ολυμπιακό μεταξύ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης που βοηθούν…

Gepostet von Nikos Gavalas am Mittwoch, 8. April 2020

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ