Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαβαλάς: «Μέσω τις επιστολής εντοπίζουμε τα προβλήματα και προσπαθούμε να βρεθεί λύση»

Για την επιστολή που έστειλε ο Ολυμπιακός στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, μίλησε στον Sport 24 Radio ο διευθυντής επικοινωνίας των “ερυθρόλευκων”, Νίκος Γαβαλάς.

“Εμείς προχωρούμε σε τέτοιες κινήσεις σε μία περίοδο που Ολυμπιακός είναι δυνατός αγωνιστικά, έχει φέρει παίκτες σημαντικούς όπως οι Βαλμπουενά και Σεμέδο και έχει κάνει επενδύσεις τύπου Λοβέρα.Μέσω της επιστολής εντοπίζουμε τα προβλήματα, τα καταγράφουμε, τα αναδεικνύουμε και προσπαθούμε να βρεθεί λύση.

Ο Υπουργός γνωρίζει το περιεχόμενο της επιστολής, όπως η FIFA και η UEFA και θα κινηθούν ανάλογα”, αναφέρει ο διευθυντής επικοινωνίας του Θρύλου, ενώ στην συνέχεια μίλησε για την πιθανή αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

“Οι ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι θέμα της διοίκησης ωστόσο στην επιστολή δεν λέμε πως φεύγομε από το πρωτάθλημα”.

Τέλος, ο κος Γαβαλάς αναφέρθηκε και στο κλίμα ενόψει του αγώνα της 1ης Δεκεμβρίου απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

“Προβλήματα υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το ζητούμενο είναι πως προσπαθούμε να τα λύσουμε. Εμείς προσπαθούμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να δώσουμε τις λύσεις”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us