Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γαβαλάς στον Over FM: “Ο Μαρινάκης δεν έχει ταβάνι”

O Νίκος Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή Cover story του Over FM 104,9 με τον Αλέξανδρο Σόμογλου, για την υπόθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας που αφορούσε τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ανοδική πορεία των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικά στη σημερινή απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ομοσπονδίας και την δικαίωση που νιώθουν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων».

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση και θέλω να σταθούμε σε ένα σημείο. Η επιτροπή δεοντολογίας μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και έχει αθωώσει ομόφωνα την ομάδα του Ολυμπιακού και τον κ. Μαρινάκη. Ήταν μια δικαίωσή για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και για τους φίλους της ομάδας. Ήταν ένα σχέδιο που κατέρρευσε. Θα ήταν άδικο για τον Ολυμπιακό να τιμωρηθεί γιατί είχε εξαιρετική παρουσία τα τελευταία 10 χρονιά στην Ευρώπη. Η τελευταία σεζόν ήταν μια από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία μας, λόγω του νταμπλ».

Ο Νίκος Γαβαλάς εξηγεί πως αντιμετώπισε την δικαστική περιπέτεια, όλο αυτό το διάστημα…
«Χρειάζεται αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, διότι ήταν ένα κατασκεύασμα που δικαίως κατέρρευσε. Σήμερα έκλεισε μια για πάντα αυτό το κομμάτι για την ομάδα του Ολυμπιακού».

Η θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό έχει συνδυαστεί με σημαντικές επιτυχίες, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να έχει βρεθεί στην ελίτ της Ευρώπης.
«Είναι ένας άνθρωπος που μας εμπνέει και με το όραμα του δείχνει ότι δεν έχει ταβάνι. Να θυμηθούμε τι έχει πετύχει η ομάδα από το 2010 μέχρι σήμερα. Η ομάδα έχει αλλάξει ταυτότητα και ήταν άκρως αποτελεσματική φέτος. Θυμίζω πως την Μπάγερν την κοίταξε στα μάτια. Έχει ισχυροποιηθεί πολύ η ομάδα. Εδώ και δυο χρονιά το Καραΐσκάκη γεμίζει, από το τρόπο που παίζει η ομάδα. Το Καραΐσκάκη θα ήταν γεμάτο άμα δεν προέκυπτε η πανδημία».

Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει αλλάξει επίπεδο στην Ευρώπη, βγάζοντας δυναμική και μεγάλη θέληση…
«Η καλή δουλειά που γίνεται μέσα στον σύλλογο βγαίνει και προς τα έξω. Τα τελευταία χρονιά στην Ευρώπη η ομάδα έχει αλλάξει σκεπτικό και αυτό ξεκινάει από τους προπονητές και καταλήγει στους αθλητές. Βεβαία, χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να λειτουργήσει σωστά ένας οργανισμός».

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοίμασαν ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ-ταινία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια δουλειά απαιτητική που είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα…
«Έχουν δουλέψει αρκετοί άνθρωποι για να καταλήξουμε σε μια ταινία που να δείχνει την άλλη πλευρά των ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Είναι μια παραγωγή που θα την παρακολουθήσουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο».

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ