Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαβαλάς: «Θα καταθέσουμε προτάσεις για την ανάδειξη του ποδοσφαίρου» (pic)

Ο Ολυμπιακός προσκάλεσε την Κ-12 της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, με ανάρτηση του, να αναφέρεται σε αυτό αλλά και στις προτάσεις για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

“Ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στο Καραϊσκάκη, το Σάββατο το βράδυ. Ωστόσο, η ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ δε θα είναι κοντά μας για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Βόλο, μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας. Η νέα πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τη συγκεκριμένη σχολή αφορά στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ανάλογες πρωτοβουλίες θα επιχειρήσουμε να πάρουμε σε συνεργασία με όλες τις ομάδες.

Παράλληλα, προσεχώς θα καταθέσουμε στη Super League προτάσεις οι οποίες σκοπό θα έχουν να αναδείξουν το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας. Κάτι για το οποίο συζητήσαμε και συμφωνήσαμε ομόφωνα στην πρόσφατη και άκρως εποικοδομητική συνεδρίαση των Διευθυντών Επικοινωνίας και των υπεύθυνων των Γραφείων Τύπου των ομάδων της Super League.

Πριν από τη σέντρα του εξόχως σημαντικού αγώνα με το Βόλο, θα ανοίξουμε στα matrix του γηπέδου Καραϊσκάκη ένα μικρό “παράθυρο” στο πρόσφατο παρελθόν, για να θυμηθούμε σε τίτλους “το δρόμο προς τα αστέρια”. Περισσότερα… προσεχώς”.

Ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στο Καραϊσκάκη, το Σάββατο το βράδυ. Ωστόσο, η ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ…

Gepostet von Nikos Gavalas am Freitag, 13. September 2019

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

RSS Sportube videos