Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γεωργάτος: “Δικαιώθηκα μέσα από τη δουλειά μου. Με πείραξε που βγάλανε την φωτογραφία μου”

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε στην εφημερίδα Documento και αναφέρθηκε για τον τρόπο που έφυγε από τον Ολυμπιακό και την αφαίρεση της εικόνας του από τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης.

«Το σημαντικό όταν δούλευα εκεί είναι ότι το ευχαριστήθηκα και δεν πήγα για να λέω ότι είμαι στον Ολυμπιακό. Και δικαιώθηκα μέσα από τη δουλειά μου κι εγώ και ο Ολυμπιακός. Το ότι χαλάνε συνεργασίες είναι φυσιολογικό, συμβαίνει παντού, σε όλες τις δουλειές και όλες τις ομάδες. Το καλό με μένα είναι πως όταν τελειώνει μια συνεργασία ή μια δουλειά κρατάω μόνο τα θετικά. Την αγάπη των παιδιών, τις αγωνίες μας, τις συνεργασίες με όλους τους προπονητές. Ξέρεις κάτι; Μπορεί να ήσουν μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να πετύχεις και σε άλλο πόστο. Κι εγώ δεν πήγα σαν παλαίμαχος στο Ρέντη. Πήγα κι έδειξα την αξία μου και αυτό μου το αναγνωρίζουν όλοι».

Για το αν τον ενοχλεί το γεγονός ότι έβγαλαν την τοιχογραφία τη δική του και του Τζόρτζεβιτς από τα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη: «Θα σου έλεγα ψέματα αν απαντούσα ότι δεν με πείραξε. Όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Από αυτό που συνέβη με μένα βγάζουμε έξω τον οργανισμό Ολυμπιακός, βγάζουμε έξω τον κόσμο του, που με λάτρεψε και με λατρεύει, και λέω πως ήταν λάθος ενός και μόνο ανθρώπου. Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοώ τον Β. Μαρινάκη, γιατί αυτό θα σκεφτούν πολλοί. Όχι. Ήταν λάθος ενός και μόνο ανθρώπου, τον οποίο δεν χρειάζεται να κατονομάσω, γιατί πλέον δεν έχει σημασία».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ