Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Για… γέλια η απάντηση της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό

Για γέλια και για κλάματα είναι η ανακοίνωση – απάντηση της ΕΠΟ στο… ξεγύμνωμα που της έκανε ο Ολυμπιακός, αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ισχυρίζεται η Ομοσπονδία, από την στιγμή που η Αστυνομία ενημέρωσε, μέσω τηλεδιάσκεψης, της ομάδες για τα απαιτούμενα μέτρα, τότε όλα… βαίνουν καλώς!

Διαβάστε και γελάστε:

«…οι δε συμμετέχουσες ΠΑΕ στον ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν το πρωί (11πμ) της 19ης Ιουνίου 2020, δια των εκπροσώπων τους στην τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία (συνημμένο “θ” του πρακτικού που απεστάλη σε όλους τους εμπλεκομένους στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα).», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, η οποία βέβαια δεν λέει και πουθενά ποιος στην Ομοσπονδία αποφάσισε για το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί…

«Η απόφαση της εντεταλμένης Υγειονομικής Επιτροπής της Γ. Γ. Α. αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων στους εναπομείναντες αγώνες της Super League 1 και του Κυπέλλου Ελλάδος επιβεβαιώνει επίσης με τον πλέον αποστομωτικό τρόπο, ενώπιον του συνόλου των Ελλήνων φιλάθλων και του Ποδοσφαιρικού Κόσμου, ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσέγγισε εξαρχής και διαχειρίστηκε το όλο θέμα με τον προσήκοντα επαγγελματισμό, με απόλυτη υπευθυνότητα και -κυρίως- με πλήρη προσήλωση και συμμόρφωση στις οδηγίες των ειδικών και των υπερκείμενων Αρχών Υγείας, έχοντας ως κεντρική προτεραιότητα την ασφάλεια των φιλάθλων και την προστασία του Παιχνιδιού.».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ