Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

Για το 1-0 στον Λαιμό ο Θρύλος

Η ώρα των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών φτάνει, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού, απέναντι στην Βουλιαγμένη (11/5, 18:30).

Στόχος των “ερυθρόλευκων” η πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του τίτλου, ενόψει των επόμενων δύο τελικών σε Πειραιά (13/5, 18:00) και Λαιμό (15/5, 18:00).

Αν χρειαστεί 4ος αγώνας  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (17/5, 20:00) στο Παπαστράτειο και 5ος την Τετάρτη (19/5, 18:00) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Με δηλώσεις του στο www.olympiacossfp.gr, ενόψει του αγώνα της Τρίτης, ο Κώστας Μουρίκης τόνισε:

«Στόχος μας από την αρχή της σεζόν είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και ξεκινάμε αύριο τους πιο κρίσιμους αγώνες της χρονιάς. Η ομάδα είναι έτοιμη να βγάλει μέσα στο νερό αυτά που πρέπει και αγωνιστικά αλλά και το πάθος που έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα θέλαμε και τον κόσμο, αλλά ξέρουμε ότι είναι κοντά μας και ας μην βρίσκεται στο κολυμβητήριο. Θα παίξουμε και για αυτούς και για την ιστορία του συλλόγου μας και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μαζί την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος». 

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ