Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Γιώτα: «Αν δεν υπήρχε η διακοπή, θα μπορούσαμε να πάμε στον τελικό»

Ο κορωνοϊός… χάλασε τα ευρωπαϊκά σχέδια του Ολυμπιακού, με την Κατερίνα Γιώτα, με δηλώσεις της στο “grevenamedia.gr” να τονίζει πως η ομάδα του Πειραιά είχε όλα τα φόντα να φτάσει και φέτος μέχρι τον τελικό.

Αναλυτικά:

«Η ευρωπαϊκή πορεία που έχουμε τα τελευταία χρόνια νομίζω δείχνει ξεκάθαρα την εξέλιξη αυτής της ομάδας… Υπάρχει ένας σταθερός ελληνικός κορμός και γίνονται οι κατάλληλες προσθήκες κάθε χρόνο. Οι στόχοι του συλλόγου είναι να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις και κάθε χρόνο κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να συμβεί αυτό. Θα τολμήσω να πω, ότι αν δεν υπήρχε η διακοπή, θα μπορούσαμε να πάμε τελικό για άλλη μια φορά και μετά, όλα είναι πιθανά. Σίγουρα, όπως όλη η κοινωνία, έτσι και εμείς οι αθλητές, θέλουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας… Βέβαια, αυτό θα πρέπει να γίνει υπό τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την υγεία μας… Αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς και τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών.

Από εκεί και πέρα, είμαι λιγάκι άτυχη, μιας και την περσινή χρονιά ήμουν οκτώ μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. Οπότε, ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι…

Από την άλλη, επιλέγω να δω τα πράγματα θετικά και να το πάρω σαν μια καλή ευκαιρία να βελτιώσω τον εαυτό μου. Θεωρώ, το πιο σημαντικό αυτές τις μέρες είναι, να μην αφήσουμε τον εαυτό μας! Έτσι, προσπαθώ καθημερινά να κάνω κάποιο είδος γυμναστικής, είτε είναι στο σπίτι, είτε με τρέξιμο, έξω. Σίγουρα, για έναν επαγγελματία αθλητή δεν είναι αρκετό μόνο αυτό, αλλά τουλάχιστον μπορείς να διατηρήσεις κάποιες βάσεις για τη συνέχεια».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ