Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γιούχαραν Γιαννακόπουλο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποτελεί “persona non grata” στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και αυτό φάνηκε και κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, που διεξήχθη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που ο Στέφανος Αυγουλέας άρχισε να διαβάζει την δήλωση του πρώην, πλέον, προέδρου του Ερασιτέχνη, οι οργανωμένοι οπαδοίμ που παρακολούθησαν από κοντά την Γ.Σ, άρχισαν να αποδοκιμάζουν.

Μάλιστα, η γιούχα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις την στιγμή που ο κ. Αυγουλέας διάβασε το κομμάτι της επιστολής Γιαννακόπουλου, στο οποίο κατηγόρησε την Θύρα 13 για διάσπαση.

«Δυστυχώς, αυτό που δεν πέτυχα είναι το να ενώσω τον Σύλλογο, παρότι θεωρώ πως από την πλευρά μου έκανα πραγματικά ό,τι μπορούσα. Ένα απόλυτα κατευθυνόμενο και υποκινούμενο πολύ μικρό κομμάτι της Θύρας 13, στη λογική του «διαίρει και βασίλευε», με προφανή σκοπό να έχει λόγο και να καθορίζει τις εξελίξεις σε έναν διχασμένο και διασπασμένο Παναθηναϊκό», αναφέρει η επιστολή Γιαννακόπουλου, με τους οργανωμένους να γιουχάρουν με ένταση και να φωνάζουν “ΠΑΟ, θρησκεία, Θύρα 13”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ