Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιούτσος για Φορτούνη: “Άξιο απορίας γιατί δεν παίζει βασικός”

Μία μεγάλη συνέντευξη στο ΦΩΣ έδωσε ο παλαιός άσσος του Ολυμπιακού, Νίκος Γιούτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Κώστα Φορτούνη:

“Είναι δικαίωμα του προπονητή να κάνει τις επιλογές του. Εγώ πάντως τον Φορτούνη δεν θα τον έβγαζα ποτέ από την ομάδα! Το δείχνει στο γήπεδο ο παίκτης. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει, δεν είμαι στις προπονήσεις, δεν είμαι στα αποδυτήρια, αλλά αυτό που βλέπουμε στους αγώνες είναι ότι ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η γνώμη μου. Γιατί δεν παίζει βασικός ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού είναι ένα θέμα άξιο απορίας.

Πράγματι, τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός κάνει «κοιλιά». Τα καλά εργαλεία της ομάδας, ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά, ο Καμαρά, ίσως έχουν κουραστεί από τα πολλά ματς. Ίσως συμβαίνει και κάτι άλλο σε επίπεδο νοοτροπίας. Υποτιμούν τον αντίπαλο, πιστεύουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρόσεξε πώς χτύπησε το πέναλτι ο Βαλμπουενά. Ένας παίκτης τέτοιας κλάσης που δεν έχανε πέναλτι στο παρελθόν. Δεν πήρε φόρα! Η στάση του σώματός του έδειχνε ότι θα το χτυπούσε δεξιά. Τι είναι αυτά… Πρέπει να γίνουν πιο σοβαροί, πιο αγωνιστικοί”.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ