Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιγέρμε: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ για αυτό»

Οι εν Ελλάδι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώνονται με δύο παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Γκιγέρμε, με δηλώσεις του, να θέλει το 2Χ2.

«Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλουμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, είναι καλή ομάδα με ποιότητα, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αξίζαμε το πρωτάθλημα, δουλέψαμε πολύ για αυτό», ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε πιο σημαντικούς στόχους από το παιχνίδι αυτό, όπως είναι το Κύπελλο και η Ευρώπη, όμως και αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε να το κερδίσουμε».

Όσον αφορά την διαφορά των δύο αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ, ο Γκιγέρμε τόνισε:

«Είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Και τα δύο είναι σημαντικά και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά θα προσεγγίσουμε και τα δύο παιχνίδια για να τα κερδίσουμε. Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, δύο παιχνίδια που παίζονται πολλά για εμάς, θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο».

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Γουλβς, για τους επαναληπτικούς των “16” του Europa League.

«Το παιχνίδι της Ευρώπης είναι τελείως διαφορετικό. Είναι σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε καλή εικόνα στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος πως και για τα δύο παιχνίδια θα είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ