Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιγιέρμε: “Είμαστε καλά προετοιμασμένοι”

Ο Γκιγιέρμε μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πριν από τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Πλζεν.

Για το ματς στην Τσεχία ο μέσος του Ολυμπιακού είπε:

«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά σημαντικός για εμάς».

Για το αν είναι καλά προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός: «Έχουμε καλύψει όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ματς, είμαστε εδώ για να κάνουμε κάτι καλό. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε ότι πρέπει, θα δείξουμε την ποιότητα μας και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν θα παίξουν και για τον Φορτούνη: «Σίγουρα, όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Είναι πολύ σημαντική η απουσία του. Κι εκείνος με τη σκέψη του θα είναι εδώ μαζί μας. Όλοι γνωρίζουν την ποιότητά του και το κενό που έχει αφήσει η απουσία του, αλλά όλοι μαζί θα παίξουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το ότι, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, η Πλζεν έχει παίξει ήδη δύο παιχνίδια κι αν αυτό είναι πρόβλημα: «Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό σαν δικαιολογία. Όλες οι ομάδες είναι στην αρχή. Η πρόκριση είναι σημαντική για εμάς, αλλά είναι δύο παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα».

Για το αν είναι μεγαλύτερο κίνητρο για τον ίδιο το ενδεχόμενο να παίξει στο Champions League: «Φυσικά, γιατί πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι το όνειρο των ποδοσφαιριστών αυτό. Θα κάνω λοιπόν τα πάντα για να τα καταφέρω και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσω της ομάδας».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ