Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιγιέρμε: “Μπορούμε να περάσουμε την Γουλβς και να γράψουμε ιστορία”

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό αλλά και την κατάσταση που επικρατεί λόγω κορωνοϊού, μίλησε ο Γκιγιέρμε στον “Κόκκινο πρωταθλητή”. Ο Βραζιλιάνος μέσος, μεταξύ άλλων, είπε:

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού πριν προκύψει ο κορωνοϊός: «Το τέλος της σεζόν το φαντάζομαι με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεού θέλοντος να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να προκριθούμε και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Έχουμε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία. Πρέπει να σκεφτόμαστε μεγάλα πράγματα, να πάμε στην επόμενη φάση και γιατί όχι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Νομίζω ότι είναι και αυτό ένας στόχος μας. Όλοι ξέρουμε πως βρισκόμασταν σε πάρα πολύ καλή στιγμή και θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην ίδια κατάσταση»

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς της ομάδας του: «Αυτό που θέλω να πω στους φίλους του Ολυμπιακού είναι καταρχήν να προσέχουν πολύ για όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση. Θέλω να τους πω ότι όλα θα περάσουν, θα είμαστε ξανά όλοι μαζί, θα ξαναγυρίσουμε στις προπονήσεις μας, θα ξαναπαίξουμε αγώνες σε γεμάτα στάδια! Χρειάζεται μόνο να περιμένουμε λίγο και σύντομα είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε και πάλι μαζί για να τελειώσουμε αυτή την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ