Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Γκρέιβς: «Αυτό είναι το κλειδί του αγώνα με την VBW CEKK Cegled»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την VBW CEKK Cegled (30/10, 18:30) μίλησε η Μπασάρα Γκρέιβς στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Αρχικά η Αμερικανίδα αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού επί Ισπανικού εδάφους, απέναντι στην Βαλένθια,

«Δεν ήμασταν καλές στην Ισπανία στο κομμάτι της άμυνας και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το διορθώσουμε. Η επίθεση σίγουρα θα έρθει γιατί έχουμε μία ομάδα με ταλέντο, αλλά εάν είμαστε καλές στην άμυνα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ εύκολα στη συνέχεια για μας» ενώ συνέχισε σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στο ματς της 2ης αγωνιστικής: «Στην Ισπανία πιστεύω ότι δεν μπορέσαμε ουσιαστικά να επικοινωνήσουμε στην άμυνα. Δεν είχαμε γενικότερα καλό παιχνίδι, είχαμε θετικά διαστήματα γιατί όταν βρεθήκαμε πολύ πίσω καταφέραμε και καλύψαμε την διαφορά παίζοντας ως ομάδα. Αυτό όμως πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά», υποστήριξε η Γκρέιβς, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε το… κλειδί του επερχόμενου αγώνα κόντρα στην VBW CEKK Cegled.

«Σίγουρα ο ρυθμός θα παίξει κύριο ρόλο απέναντι στην VBW CEKK Cegled, να κόψουμε την ταχύτητά της κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε απέναντι στην Valencia. Στην Ισπανία έτρεξαν πολύ και εμείς δεν μπορέσαμε να τους ανακόψουμε. Πιστεύω ότι την Τετάρτη πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι στην άμυνά μας και στον ρυθμό. Ταυτόχρονα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε ανταγωνιστικές και εκεί».

Ενώ για το τι περιμένει από την ομάδα της, η παίκτρια του Θρύλου είπε: «Θα κοιτάξουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα όσα μας ζητάει ο κόουτς και να δώσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ. Να παίξουμε το μπάσκετ μας και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατές στην έδρα μας».

Τέλος η Μπασάρα Γκρέιβς μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μας. Είναι πάντα ζεστοί μαζί μας και μας βοηθούν να γινόμαστε ακόμα πιο δυνατές στο παρκέ. Περιμένουμε πως και πώς να πάρουμε την ενέργειά τους και να μας σπρώξουν σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ