Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η ΑΕΚ βγάζει τρελούς τους Πορτογάλους διαιτητές για το επεισόδιο με Μελισσανίδη

Το άσπρο-μαύρο επιχείρησαν να κάνουν οι δικηγόροι της ΑΕΚ, στην έφεση της ομάδας κατά της πρωτόδικης απόφασης της ποινής των 2 αγωνιστικών και των 68.000 ευρώ πρόστιμο, αλλά και των 8 μηνών απαγόρευσης εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γήπεδα, για το επεισόδιο που είχε με τους διαιτητές στο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου με τον Αρη.

Τότε, να θυμίσουμε, ότι όπως έγραψαν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές, ο Μελισσανίδης έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον βοηθό διαιτητή και του τα τράβηξε.

Οι δικηγόροι της ΑΕΚ σήμερα κατέθεσαν τα εξής:

«Το βίντεο αποδεικνύει ουσιαστικά το 100% των ισχυρισμών μας. Η είσοδος στα αποδυτήρια δεν στοιχειοθετείται. Δεν λέει ότι μπήκε μέσα στα αποδυτήρια, ήταν στον κεντρικό διάδρομο. Όσο για τη βάναυση συμπεριφορά προς τον διαιτητή, η απόφαση λέει για αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Τι έγινε; Τυφλώθηκαν και δεν έχει γραφτεί τίποτα στις εκθέσεις; Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο παρατηρητής του αγώνα κ. Τσολακίδης και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και δεν έγραψαν τίποτα. Εάν κάποιος είχε υποστεί αυτή τη βάσανο που περιγράφει ο διαιτητής, αν κάποιος τον είχε ακουμπήσει σε αυτό το ευαίσθητο σημείο και τον είχε σφίξει, δεν θα μπορούσε να περπατήσει, θα είχε μείνει σκυμμένος και δεν θα μπορούσε να περπατήσει από τον πόνο. Θα ζητούσε έναν γιατρό. Είδατε εσείς τίποτα τέτοιο; Το βίντεο είναι απαλλακτικό. Επιχειρείται να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες με πιθανολόγηση. Αυτό που περιγράφει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα δεν συνέβη ποτέ, δεν προκύπτει από κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην πλήρη απαλλαγή του».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ