Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η απόλυτη δικαίωση

Ηρθε στην χώρα μας πριν από 17 μήνες. Χωρίς να έχει κανένα πλούσιο βιογραφικό, χωρίς να έχει κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς να έχει θητεύσει σε ομάδες με μεγάλη φανέλα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Και όμως, αυτός ο άνθρωπος, με την δουλειά του, με την προσωπικότητά του και το ήθος του, αποδεικνύει κάθε μέρα ότι δικαίως βρίσκεται στον πάγκο των ερυθρολεύκων και δικαιώνει απόλυτα αυτούς που τον επέλεξαν και αυτούς που τον στήριξαν στα δύσκολα.

Η φετινή ομάδα είναι έργο Μαρτίνς, όπως άλλωστε ήταν και η περσινή.

Η δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση σε ομίλους, πέρυσι στο Europa League, φέτος στο Champions League, είναι έργο Μαρτίνς και οφείλουμε να το παραδεχθούμε.

Καταστρώνοντας και διεκπεραιώνοντας το δικό του σχέδιο, χωρίς καμία παρέμβαση από κανέναν, ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε αυτό που ήθελε ο σύλλογος και φυσικά το πιστώνεται.

Ιδιαίτερα όσα γίνονται φέτος, όσα έχουμε δει σε αυτά τα πέντε ευρωπαϊκά ματς, σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστα. Από την επικράτηση επί της Πλζεν, στο διπλό στην Κωνσταντινούπολη και στις ισοπεδωτικές εμφανίσεις με Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη.

Το όπλο του Θρύλου είναι και πάλι ο λαός του αλλά και η άμυνά του! Μηδέν παθητικό σε πέντε ευρωπαϊκά ματς, μόνο ο Μαρτίνς…

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us