REDNEWS.grREDNEWS.gr
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
      • ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
      • ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Αναζήτηση
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
Αναγνωση: Η εξήγηση στις επιλογές Μαρτίνς για την Ευρωπαϊκή λίστα
Ενημερώσεις Εμφάνιση Περισσότερων
Αα
REDNEWS.grREDNEWS.gr
Αα
Αναζήτηση
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Follow US
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
REDNEWS.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Η εξήγηση στις επιλογές Μαρτίνς για την Ευρωπαϊκή λίστα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξήγηση στις επιλογές Μαρτίνς για την Ευρωπαϊκή λίστα

REDNEWS Team
Last updated: 04/09/2019 12:56 ΜΜ
REDNEWS Team Published 04/09/2019
Κοινοποίηση
Κοινοποίηση

Εντύπωση προκάλεσε σε όσους γνωρίζουν τον τρόπο σκέψης και κρίσης του Πέδρο Μαρτίνς, το γεγονός ότι συμπεριέλαβε στην λίστα για τα παιχνίδια στους ομίλους του Champions League και τους τρεις παίκτες που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.
Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ ίσα που έχουν προλάβει να κάνουν μία κανονική προπόνηση στου Ρέντη και όμως ο Πορτογάλος τεχνικός τους εμπιστεύθηκε και τους έβαλε με την μία στα δύσκολα, βγάζοντας από την λίστα άλλους που γνωρίζαμε τι μπορούν να προσφέρουν.
Ομως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έχει την εξήγησή της.
Καταρχήν ήταν δεδομένο ότι από την λίστα θα έβγαινε ο Μπρούνο, ο οποίος ήταν να παραχωρηθεί στη Νυρεμβέργη αλλά δεν θέλησε να φύγει, όπως επίσης ήταν δεδομένο ότι την θέση του θα έπαιρνε ο Μπενζιά, αφού αγωνίζεται στην θέση του οργανωτή, στο κέντρο, μία θέση στην οποία υπήρχε έλλειψη μετά από τον τραυματισμό του Φορτούνη.
Επίσης, ο Κούτρης δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό να διαπραγματεύεται με την Μαγιόρκα για να τον παραχωρήσει, όμως να μην ολοκληρώνεται το deal. Ο Μαρτίνς ήθελε από πέρυσι τον Γκασπάρ, τον ήξερε από προηγούμενη συνεργασία τους και τελικά τον απέκτησε. Είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα, παίζει και αριστερά στα μπακ αλλά και δεξιά και γενικά ταιριάζει στην ομάδα που θέλει να παρουσιάσει ο Μαρτίνς με αντιπάλους τις Μπάγερν και Τότεναμ, σε παιχνίδια όπου θα χρειαστεί να υπάρξει αμυντική προσήλωση.
Η έκπληξη ήρθε από τον Λοβέρα. Ο Αργεντίνος κέρδισε, στην άτυπη μάχη, τον Σουντανί, παίρνοντας την θέση του στην Ευρωπαϊκή λίστα. Ο Λοβέρα εντυπωσίασε από την πρώτη του κιόλας παρουσία στου Ρέντη, είναι μόλις 20 ετών, τα αποτελέσματα των εργομετρικών που πέρασε ήταν εξαιρετικά και όταν ένας άνθρωπος σαν τον Τσόρι Ντομίνγκες τον προτείνει, οφείλεις να το σκεφτείς λίγο παραπάνω.
Ο Λοβέρα δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη-έκπληξη για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ποντάρει πάνω του με την απόκτησή του και τον Μαρτίνς να του δίνει με το “καλημέρα” την ευκαιρία.
Αλλωστε ο Ολυμπιακός θέλει να χτυπήσει περισσότερο από τα άκρα, στα Ευρωπαϊκά του ματς, και όχι τόσο από τον άξονα. Εκεί θα χρειαστεί ταχύτητα και διεισδυτικότητα, στοιχεία που τα έχει ο Λοβέρα.

Διαβάστε ακόμα

Νικολακόπουλος: «Επαφές του Ολυμπιακού για προπονητή και στο περιθώριο του τελικού Champions League»

Χειρουργήθηκε ο Λάιντνερ

Υπέρβαση Ολυμπιακού για Μπακαμπού

Στην επιφάνεια του Γκαρίδο

Η πίεση σε Ιραόλα και Μπορδαλάς

TAGGED: redtop

VIDEO

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp Email Copy Link Print
Avatar photo
By REDNEWS Team
Ακολουθήστε:
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό όπου πας εσύ πάντα θα μαι εγώ να σου τραγουδώ Θρύλε ολέ, ολέ, Θρύλε ολέ, ολέ...
Επομενο θεμα Οι νέες μεταγραφές μπήκαν στην λίστα της UEFA. Ποιοί έμειναν… Ελλάδα
Προηγουμενο θεμα Αλφόνσο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ

Ροή Ειδήσεων

Ένωση Παικτών Euroleague – MVP ο Βεζένκοβ (pic)
OLYMPIACOS BC 07/06/2023
Νικολακόπουλος: «Επαφές του Ολυμπιακού για προπονητή και στο περιθώριο του τελικού Champions League»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 07/06/2023
Χειρουργήθηκε ο Λάιντνερ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 07/06/2023
Κορυφαίος αμυντικός της Euroleague ο Γουόκαπ, σύμφωνα με την ELPA (pic)
OLYMPIACOS BC 07/06/2023
Πρόστιμο σε Μαρινάκη
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 07/06/2023
Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Σλούκας
OLYMPIACOS BC 07/06/2023
//

To μακροβιότερο site στην ερυθρόλευκη ενημέρωση.

REDNEWS.grREDNEWS.gr
Follow US
© 2007-2022 REDNEWS - All Rights Reserved.
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
Καλωσήρθατε

Είσοδος στο rednews

Lost your password?