Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιμονή της Φενέρμπαχτσε μπλέκει την κατάσταση

Η Φενέρμπατσε έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της τον Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει φέτος μία από τις καλύτερες σεζόν του και όπως είναι επόμενο έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό, με τους Τούρκους να δείχνουν την μεγαλύτερη επιμονή.

Τα ΜΜΕ στην γειτονική χώρα παίζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση το όνομα του Φορτούνη για την Φενέρ, την ίδια ώρα που η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε συνομιλίες με την πλευρά του Τρικαλινού επιθετικού προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι το 2020.

Ο Φορτούνης ρωτήθηκε μετά από το τέλος του αγώνα στη Λαμία για τις προθέσεις του, όμως ο ίδιος δεν θέλησε να πει τίποτα, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Σίγουρα ο Φορτούνης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να δεχθεί μία μεγάλη αύξηση στις αποδοχές του, κάτι που δεν φαντάζει και το πιο εύκολο με την οικονομική πολιτική που ακολουθούν οι ερυθρόλευκοι. Παράλληλα οι Πειραιώτες θέλουν να τοποθετήσουν στα ύψη της ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του Φορτούνη, κάτι με το οποίο δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, αφού σίγουρα έχει στην άκρη του μυαλού του να δοκιμάσει τις ικανότητές του και σε ένα άλλο πρωτάθλημα και αυτό μπορεί να τον εμποδίσει.

Οπως και να ‘χει, η υπόθεση Φορτούνη, όσο δεν κλείνει με μία ανανέωση συμβολαίου, αναμένεται να είναι από τις πιο καυτές στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us