Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η έρευνα της Rass που αποδεικνύει ότι παντού είναι… Πειραιάς!

Το λέμε και το φωνάζουμε ότι παντού είναι Πειραιάς, όμως καλό είναι όταν υπάρχουν και στοιχεία να τα παραθέτουμε. Και τι πιο σημαντικό από μία επίσημη έρευνα, που έγινε με δείγμα 600 πολιτών ανά Δήμο, προεκλογικά και παρουσιάζει τις ομάδες των ψηφοφόρων.

Συγκεκριμένα, η έρευνα έγινε σε Πειραιά, Νέα Φιλεδέλφεια και Θεσσαλονίκη, πριν από τις Δημοτικές εκλογές και παράλληλα με τα ερωτήματα για το τι ψηφίζουν, τέθηκαν και ερωτημάτα για την ομάδα που υποστηρίζουν.

Στον κεντρικό Πειραιά, το 62% από το 75% που απάντησαν ότι υποστηρίζουν κάποια ομάδα, δήλωσαν φίλοι του Ολυμπιακού. Το άλλο 25% δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα (κατά την πλειοψηφία πρόκειται για γυναίκες).

Εάν το βάλουμε σε αναλογία, το ποσοστό των φίλων του Ολυμπιακού στον Πειραιά ξεπερνάει το 90% και βέβαια με απόλυτη συσπείρωση στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη.

Ομως αρκετό ενδιαφέρον έχει η έρευνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου θεωρείται το άντρο των οπαδών της ΑΕΚ.

Μόλις το 45% όσων απάντησαν είπαν ότι είναι οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ το 19% δήλωσαν οπαδοί του Ολυμπιακού (!) όντας η δεύτερη δύναμη στην πόλη τους.

Ομως ακόμα και στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού και σίγουρα είναι περισσότεροι από το 2% που ανέδειξε η έρευνα της Rass.

 

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ