Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΕΡΤ θέλει Ολυμπιακό στην Basket League

Θετική στο ενδεχόμενο να προσφέρει τηλεοπτικό συμβόλαιο στον ΕΣΑΚΕ, για το πρωτάθλημα της Basket League, εμφανίζεται η ΕΡΤ, όπως βγήκε από το Δ.Σ που πραγματοποίησε η διοργανώτρια αρχή την Πέμπτη 27/8 και στην απόφαση της κρατικής τηλεόρασης, σημαντικό ρόλο παίζει ο… Ολυμπιακός!

Έτσι, όπως έγινε γνωστό και οι 13 ομάδες του πρωταθλήματος (ανάμεσα τους και οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ) δεσμεύτηκαν πως θα πορευθούν όλες μαζί στην εύρεση τηλεοπτικής στέγης. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το ποσό που θα δώσει η ΕΡΤ (η οποία και αναμένεται να δείχνει τα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος), θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που θα έδινε για ένα πακέτο χωρίς τις δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στην κουβέντα αναφέρθηκε και το όνομα του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί το συμβόλαιο που συζητούν οι δύο πλευρές, είναι τριετούς διάρκειας και τα χρήματα του δεύτερου χρόνου αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερα, σε περίπτωση επιστροφής των «ερυθρόλευκων» στην Α1, ειδικά αν η ομάδα του Πειραιά αποφασίσει να πορευθεί μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ