Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Η Euroleague ρώτησε για την χρήση ΣΕΦ και ΟΑΚΑ ενόψει Final 8

Στόχος της Euroleague είναι η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, αν το επιτρέψει ο… κορωνοϊός, με την διοργανώτρια αρχή να βολιδοσκοπεί τις πόλεις οι οποίες θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τους αγώνες που απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου, καθώς και το Final 8 από το οποίο θα αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης.

Στα πλάνα της Euroleague βρίσκεται και η Ελλάδα, με τους ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχή να ζητούν πληροφορίες από τις διοικήσεις, τόσο του ΟΑΚΑ όσο και του ΣΕΦ, για την διαθεσιμότητα των σταδίων από 4-26 Ιουλίου, χρονικό διάστημα στο οποίο θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια της περιόδου.

Μάλιστα, η Euroleague έστειλε αντίστοιχα έγγραφα και στις διοικήσεις των κλειστών του Αμαρουσίου και του Περιστερίου, τα οποία προορίζονται για προπονητήρια των ομάδων.

Να σημειωθεί πως η διοργανώτρια αρχή κάνει αντίστοιχες κινήσεις τόσο στο Βελιγράδι, όσο στην Γερμανία αλλά και την Λιθουανία, ώστε να κάνει την ασφαλέστερη, για την υγεία παικτών και ομάδων, επιλογή, σε περίπτωση που είναι εφικτή η ολοκλήρωση της σεζόν.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC