Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Η… κανονικότητα του φάουλ και το αντικανονικό προσπέρασμα στην Πειραιώς!

Από τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στις δυνάμεις του Ρώσου ολιγάρχη της Μακεδονίας, προσπαθούν να μας πείσουν ότι το VAR τώρα άρχισε να κάνει σωστά την δουλειά του και πως ο Πορτογάλος που σφύριξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν σωστός και δίκαιος.

Μην μπούμε στην συζήτηση για το πόσες κάρτες θα έπρεπε να είχαν πάρει οι παίκτες της ΑΕΚ για αντικανονικά μαρκαρίσματα, τραβήγματα φανέλας και διαμαρτυρίες. Για το εάν θα έπρεπε να είχαν τελειώσει με 9 παίκτες το ντέρμπι. Ο Πορτογάλος ήταν σαφές ότι άφηνε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μέχρι το 2-0 είχαν μόλις μία κίτρινη και αυτή για διαμαρτυρία, με τον Γαλανόπουλο να τα χώνει στον ρέφερι.

Η ατιμωρησία των παικτών της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (video)

Το μεγάλο θέμα είναι το VAR και η χρήση του. Πόσο θεμιτό είναι να ψάχνουν να βρουν κάθε παράβαση, κάθε φάουλ, από την αρχή κάθε φάσης που καταλήγει σε γκολ του Ολυμπιακού; Και ας μας διευκρινήσει κάποιος αρμόδιος, πόσο πίσω μπορεί να πάει ένας διαιτητής για να βρει παράβαση; Αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αλλάξει 20 μπαλιές, εάν κρατάνε μπάλα για 5 λεπτά και μετά εφευρεθεί φάουλ στην 3η πάσα, θα ακυρωθεί το γκολ;

Προφανώς, εάν το γκολ είναι υπέρ του Ολυμπιακού, έτσι θα γίνει. Γιατί μέχρι στιγμής στην Τούμπα δεν έχουμε δει κάποια διακοπή μεγάλης διάρκειας σε ματς του ΠΑΟΚ για να εξεταστεί κάτι παρόμοιο σε γκολ των γηπεδούχων. Από που να το δει βέβαια ο ρέφερι, από το PAOK TV; Αυτό ακούγεται τουλάχιστον ως αστείο.

Πλέον όμως, εκεί που το πάει ο Περέϊρα και η παρέα του το παραμύθι, θα ψάχνουμε να βρούμε εάν έκανε κανένα φάουλ το 1997 ο Καραταϊδης ή εάν έγινε κανένα αντικανονικό προσπέρασμα στην Πειραιώς!

 

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ